Ervaringen

Belangrijker misschien nog zijn de ervaringen van de mensen die bij mij komen. Je vindt hun reacties hieronder op deze pagina. Ik hoop dat je zo een completer beeld krijgt van wat je kan verwachten. Ik zie je graag een keer!

Edith Timmers

Ik heb Edith ervaren als een fijne, kundige en eerlijke vrouw. Ze heeft lastige materie, op een eenvoudige manier aan mij weten uit te leggen. Ze gaf mij het vertrouwen dat ik al veel in me heb zitten en dat ik het alleen ook zelf moet zien. Door de gesprekken en het geven van passende supplementen voel ik mij nu lekkerder in mijn vel zitten. Ook heeft ze met mij mee gedacht over mijn loopbaan en hier goede tips over gegeven vanuit haar eigen ervaring. Edith houdt je ook een spiegel voor, waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf en in wat je wil in jouw eigen leven. Een mooie quote vanuit Edith richting mij is: ‘Focus je op jezelf’, dit denk ik nu een paar keren per dag, waardoor ik bewuster ben over mijn eigen gedachten en wat ik hierin wil. Ik zou Edith dus van harte aanbevelen!

Dankjewel!!!!

Groetjes Lidy

De workshop was heel informatief en afwisselend. De deelnemers hebben zich geen moment verveeld en al hun vragen over gezonde voeding en leefstijl heb je goed weten te beantwoorden. Ze hebben weer inspiratie gekregen om hun eigen weg te zoeken in het verbeteren van hun leefstijl. Dankjewel daarvoor!

Hartelijke groet,

WSD-groep Werkacademie

Edith heeft me geholpen bij het afvallen en opzetten van een gezonde levensstijl.

Ze deed dit op een reële en humoristische wijze.

De focus lag met name op ‘jezelf goed voelen’ en na een jaar begeleiding van Edith is dat doel voor mij bereikt.

Het is ook erg prettig dat ik altijd nog contact met haar kan opnemen bij vragen.

Ik kan het iedereen aanraden op deze manier aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl.

Vrouw, 35 jaar uit Nistelrode

Edith adviseerde mij om mijn voedingspatroon drastisch te gaan veranderen.

En sinds ik haar adviezen opvolg voel ik me veel energieker en slaap ik veel beter.

Fijn dat ik deze weg in ben geslagen en daarvoor mijn dank aan Edith!

Vrouw, 60 jaar uit Schijndel

“ ik vond de behandelingen prettig en ik ben wijzer geworden over mijn lichaam en wat wel en niet goed voor me is. De veranderingen die ik heb gemaakt op basis van deze informatie hebben een positief verschil gemaakt! “

Vrouw, 22 jaar uit Schijndel

Edith is een deskundige begeleider geweest in mijn proces van wat mijn tekortkomingen waren op fysiek gebied, zoals mijn vermoeidheidsklachten, mijn immuunsysteem zijn duidelijk verbeterd en het allermooiste mijn cilinder in mijn oog is dankzij de juiste suppletie beduidend verminderd!

Dank je wel voor je goede zorgen!
Warme groet,

Vrouw, 52 jaar uit Boekel

Al mijn hele leven kamp ik met allergieën, vage klachten en vooral ontzettend weinig energie. De huisarts kom me daar nooit mee helpen en gaf aan dat het zoeken was naar een spelt in een hooiberg. Gelukkig verwees zij mij door naar jou. Al na ons eerste gesprek wist jij meteen de vinger op de zere plek te leggen. Ik zit nu lekker in mijn vel en heb veel meer energie. Ik weet dat ik het zelf moet doen. Maar dit was zonder jouw diagnose en handvatten niet gelukt.

Daar ben ik je dan ook heel dankbaar voor.

Vrouw, 36 jaar uit Schijndel

Super bedankt en fijn dat je er nog aan gedacht hebt! De shampoo lijkt ondertussen echt z’n werk te doen!! Verder gaat het goed qua voeding. Ik denk dat ik nu nog maar op 3 broodmomenten in de week zit. Voelt goed! Dus ik ben heel blij met alles tot nu toe. Dankjewel daarvoor!

Vrouw, 38 jaar uit Schijndel

Na fijne gesprekken heeft ze mijn voedingssupplementen voorgeschreven en voorgesteld om koolhydraatvrij te eten. Edith heeft ook bio resonantie toegepast. Na verloop van tijd werden de klachten minder en ik ben nu een jaar klachtenvrij. Ik ben heel tevreden over de goede en vriendelijke behandeling door Edith.

Vrouw, 54 jaar uit Uden

Al vele jaren heb ik last van hooikoorts, bijna het hele jaar door, het begint al vaak in januari, ook ben ik gevoelig voor huisstof. Ik heb de laatste jaren al van alles geprobeerd, verschillende medicijnen van de huisarts, vele verschillende korrels via een homeopaat, 3x door verschillende mensen getapet tegen de hooikoorts maar helaas heeft dit allemaal niet het gewenste resultaat. Toen ik dit jaar bij de huisarts weer oogdruppels, neusspray en histamine pilletjes kreeg was ik het zat en wilde iets anders gaan proberen.

Toen kwam ik bij Edith terecht voor bioresonantie. Ik ben nu 3 keer bij haar geweest, ze heeft me eerst “doorgemeten” en daarna “gereset” en heb voedingsadviezen en voeding supplementen gekregen. Gelukkig gaat het al een stuk beter, maar ben ik er nog niet helemaal omdat ik begonnen ben toen de hooikoorts al weer in volle gang was. Ik heb er wel vertrouwen in dat het goed komt, alle stapjes vooruit ben ik al blij mee. Bedankt vast Edith!

Jongen, 13 jaar uit Schijndel

Ik heb Edith een aantal keer bezocht en ben op advies van haar begonnen met suppletie. Na 3 á 4 maanden intensief gebruik van de suppletie ben ik het iets gaan afbouwen en ik heb tot nu toe veel baat bij de behandeling. Edith is professioneel en ze laat je op je gemak voelen.

Vrouw, 23 jaar uit Schijndel

De combinatie van voedingsadvies en andere disciplines sprak mij aan. Ik wil je hartelijk danken voor je geweldige begeleiding, luisterend oor en deskundigheid.

Vrouw, 32 jaar uit Schijndel

Edith heeft ons dochtertje goed geholpen! Onze dochter had erg veel last van haar luchtwegen en huid en door de therapie en mede ook door voedingsadviezen op maat is ze er weer een heel eind bovenop! Wij zijn blij! Bedankt voor alles Edith!

Meisje, 1 jaar uit Veghel

Door de consulten bij Edith heb ik een ander eet patroon. Ben inmiddels ruim 4 kilo lichter daarbij zijn mijn klachten van ochtend misselijkheid ook verdwenen. Edith is een betrokken vriendelijke vrouw met goede adviesen

Bedankt Anja uit Schijndel

Hoi Edith.

De behandeling heeft me goed  geholpen en  ik ben veel wijzer geworden wat wel en niet goed voor me is. Mijn suikers zijn nu stabiel en zoals het er nu naar uitziet hoef ik voorlopig niet gaan te spuiten.

Bedankt Edith voor het goede advies dat ik van je heb gekregen.

Annelies uit Sint-Oedenrode

Hey Edith,
Super bedankt en fijn dat je er nog aan gedacht hebt!
De shampoo lijkt ondertussen echt zn werk te doen!! Verder gaat het goed qua voeding. Ik denk dat ik nu nog maar op 3 broodmomenten in de week zit. Voelt goed!
Dus ik ben heel blij met alles tot nu toe. Dankjewel daarvoor!

Vrouw 30, jaar uit Schijndel

Dank je wel Edith voor de geweldige begeleiding!

Ik heb altijd gewichtsproblemen gehad, was altijd bezig met eten en afvallen.

Samen met Edith heb ik gezocht naar de manier voor mij om op mijn ideale gewicht te komen. Zeker nu ik in de overgang ben is dat voor mij belangrijk.

Door haar adviezen, luisterend oor en goede begeleiding, ben ik 10 kilo kwijt op een verantwoorde manier en op een voor mij haalbare manier.

Edith kan goed luisteren, heeft interesse in mij als mens maar kan ook streng zijn!! En dat had ik nodig.

Vrouw, 54 jaar uit Schijndel

Professioneel, kundig, objectief, empathisch. Zo zou ik Edith willen typeren. Tijdens mijn sessies was er steeds ruim tijd om mijn verhaal te vertellen en werd ik voldoende geïnformeerd over de behandeling. Ik had altijd het goede gevoel dat ik gezien en gehoord werd. Dank je wel daarvoor.

Vrouw, 70 jaar uit Boxtel

De behandeling heeft me zeker goed gedaan. Nog bedankt voor je interesse en kundig advies.

Vrouw, 44 jaar uit Schijndel

Ik was even mijn balans kwijt, snel moe en weinig energie. Edith heeft mij de juiste voedingsadviezen gegeven en wat extra supplementen. Na een paar bezoekje ben ik weer helemaal in balans.

Vrouw, 42 jaar uit Boxtel

Ik heb al jaren last van mijn darmen met als gevolg klachten zoals vermoeidheid, opgezette buik, buikpijn en haaruitval. Nu ben ik altijd al erg sportief geweest en was ook al veel met voeding bezig dus wist ik hier het een en ander van. Toch kwam er maar geen vooruitgang in bij mijn klachten. Toen ben ik bij Edith terecht gekomen. Hier ben ik helemaal door gemeten door de bioresonantie en te weten gekomen dat het wel degelijk mijn darmen zijn die niet optimaal werken. Samen met Edith zijn we gaan kijken welke voeding en supplementen het beste voor mij werken. Nu we een klein half jaar verder zijn kan ik zeggen dat ik al veel fitter ben en geen last meer heb van buikpijn/opgezette buik! Edith neemt echt de tijd voor je en is echt een luisterend oor! Ik ben erg blij dat ik bij Edith ben gekomen en we gaan gewoon nog even door om nog fitter te worden!

Vrouw, 24 jaar uit Schijndel

Bijna 5 kilo afgevallen maar wat belangrijker is, ik voel me fit en lekker in mijn vel. Ik krijg van Edith voedingsadviezen (ik houd een voedingsdagboek bij wat een goede stok achter de deur is) en we bekijken mijn bewegingspatroon/sporten en bespreken mogelijke verbeteringen daarin. Het is een steuntje in de rug, geen grote veranderingen in eetpatroon maar wel resultaat. Nog een paar kilo te gaan. En nog een mooie “bijkomstigheid” ik heb minder last van opvliegers!

Vrouw, 50 jaar uit Schijndel

Bijna een jaar geleden april 2017 het ging echt nier meer. Er moest wat gebeuren! Voortdurend moe, verdrietig en niet lekker in mijn vel. Op advies een afspraak bij praktijk Edith Timmers gemaakt. Wat een opluchting een lieve, betrokken met veel kennis en ervaring vrouw naast me. Ze heeft geduldig naar mij verhaal geluisterd zonder te oordelen. Eigenlijk vond ik dat al fijn, een luisterend oor.

Edith heeft me de adviezen gegeven waardoor ik verder kon. Ze heeft me de handvatten gegeven om keuzes te maken, en hoe moeilijk het ook is, voor mezelf te kiezen. Dat lukt me meestal en ben aan het leren. Omdat Edith me heeft laten zien wat er niet lekker zat. Ben ik veel bewuster gaan leven. Ik denk nu aan het water wat ik moet drinken en kies meestal de dingen die me gelukkig maken. Dat lukt niet altijd, maar ben een doorzetter en leer nog elke dag.

Edith heel erg bedankt voor je professionele adviezen en luisterend oor. Graag kom ik langs als ik je nodig heb.

Vrouw, 52 jaar uit Schijndel

Ik werd doorgestuurd naar Edith, omdat zij met haar achtergrond veel kennis heeft van voeding bij jonge kinderen. Mijn baby heeft last van eczeem en ik wilde weten hoe ik hem het beste kon begeleiden bij de introductie van voeding.

Edith is geen zweverig type, maar een vrouw die afgaat op feiten en de uitkomsten van de tests. Het is voor mij als leek lastig te verklaren hoe de afname van de gegevens werkt, maar de uitkomsten waren verrassend genoeg wel kloppend. Ze kon precies omschrijven waar hij moeite mee had en hoe ik hem de rust kon geven om zijn eczeem te doen afnemen. Dit op zowel voedingsvlak als omgevingsfactoren.

Ik kreeg goede tips mee waarvan ik zelf ook al dacht dat ze zouden helpen, maar het was fijn om dit vanuit haar professionele zorg ook over te kunnen dragen aan mijn omgeving. Stekkers uit het stopcontact als het niet nodig was, elektrische apparatuur uit zijn kamer verwijderen, glutenvrij eten, zo min mogelijk gebruik van toevoegingen en meer adviezen kregen we mee naar huis. We zijn er een aantal keer geweest, en in die periode is zijn eczeem afgenomen. Tot op heden volgen we nog steeds haar advies op, wat voor mij ook een teken is dat de bezoeken, het wel waard zijn.

Als je meer wil weten over de waarde van je voeding bij een lichamelijke klacht en de onderliggende reden ervan, ga dan naar Edith. Zo doe je jezelf een plezier. Niet alleen nu, maar ook voor de toekomst!

Jongetje, 1 jaar uit Den Bosch


 • handvatten

 • voedingsadvies

 • deskundigheid

 • luisterend oor

 • suppletie

 • betrokken

 • fit

 • kennis

 • jonge kinderen

 • doorzetter

 • eetpatroon

 • voedingsdagboek

 • omgevingsfactoren

 • begeleiding

 • steuntje in de rug

 • advies