Ervaringen

Al jaren help ik mensen om zich beter te voelen. Met voedingsadvies, met therapie, door persoonlijke begeleiding en met een luisterend oor. De kern van mijn ervaringen kan ik in twee woorden benoemen: hormonen en balans.

Dat is natuurlijk alleen mijn kant van de ervaringen. Belangrijker misschien nog zijn de ervaringen van de mensen die bij mij komen. Je vindt hun reacties hieronder op deze pagina. Ik hoop dat je zo een completer beeld krijgt van wat je kan verwachten. Ik zie je graag een keer!

Edith Timmers

Edith is een deskundige begeleider geweest in mijn proces van wat mijn tekortkomingen waren op fysiek gebied, zoals mijn vermoeidheidsklachten, mijn immuunsysteem zijn duidelijk verbeterd en het allermooiste mijn cilinder in mijn oog is dankzij de juiste suppletie beduidend verminderd!

Dank je wel voor je goede zorgen!
Warme groet,

Vrouw, 52 jaar uit Boekel

Al mijn hele leven kamp ik met allergieën, vage klachten en vooral ontzettend weinig energie. De huisarts kom me daar nooit mee helpen en gaf aan dat het zoeken was naar een spelt in een hooiberg. Gelukkig verwees zij mij door naar jou. Al na ons eerste gesprek wist jij meteen de vinger op de zere plek te leggen. Ik zit nu lekker in mijn vel en heb veel meer energie. Ik weet dat ik het zelf moet doen. Maar dit was zonder jouw diagnose en handvatten niet gelukt.

Daar ben ik je dan ook heel dankbaar voor.

Vrouw, 36 jaar uit Schijndel

Super bedankt en fijn dat je er nog aan gedacht hebt! De shampoo lijkt ondertussen echt z’n werk te doen!! Verder gaat het goed qua voeding. Ik denk dat ik nu nog maar op 3 broodmomenten in de week zit. Voelt goed! Dus ik ben heel blij met alles tot nu toe. Dankjewel daarvoor!

Vrouw, 38 jaar uit Schijndel

Na fijne gesprekken heeft ze mijn voedingssupplementen voorgeschreven en voorgesteld om koolhydraatvrij te eten. Edith heeft ook bio resonantie toegepast. Na verloop van tijd werden de klachten minder en ik ben nu een jaar klachtenvrij. Ik ben heel tevreden over de goede en vriendelijke behandeling door Edith.

Vrouw, 54 jaar uit Uden

Al vele jaren heb ik last van hooikoorts, bijna het hele jaar door, het begint al vaak in januari, ook ben ik gevoelig voor huisstof. Ik heb de laatste jaren al van alles geprobeerd, verschillende medicijnen van de huisarts, vele verschillende korrels via een homeopaat, 3x door verschillende mensen getapet tegen de hooikoorts maar helaas heeft dit allemaal niet het gewenste resultaat. Toen ik dit jaar bij de huisarts weer oogdruppels, neusspray en histamine pilletjes kreeg was ik het zat en wilde iets anders gaan proberen.

Toen kwam ik bij Edith terecht voor bioresonantie. Ik ben nu 3 keer bij haar geweest, ze heeft me eerst “doorgemeten” en daarna “gereset” en heb voedingsadviezen en voeding supplementen gekregen. Gelukkig gaat het al een stuk beter, maar ben ik er nog niet helemaal omdat ik begonnen ben toen de hooikoorts al weer in volle gang was. Ik heb er wel vertrouwen in dat het goed komt, alle stapjes vooruit ben ik al blij mee. Bedankt vast Edith!

Jongen, 13 jaar uit Schijndel

Ik heb Edith een aantal keer bezocht en ben op advies van haar begonnen met suppletie. Na 3 á 4 maanden intensief gebruik van de suppletie ben ik het iets gaan afbouwen en ik heb tot nu toe veel baat bij de behandeling. Edith is professioneel en ze laat je op je gemak voelen.

Vrouw, 23 jaar uit Schijndel

De combinatie van voedingsadvies en andere disciplines sprak mij aan. Ik wil je hartelijk danken voor je geweldige begeleiding, luisterend oor en deskundigheid.

Vrouw, 32 jaar uit Schijndel

Edith heeft ons dochtertje goed geholpen! Onze dochter had erg veel last van haar luchtwegen en huid en door de therapie en mede ook door voedingsadviezen op maat is ze er weer een heel eind bovenop! Wij zijn blij! Bedankt voor alles Edith!

Meisje, 1 jaar uit Veghel

Bijna een jaar geleden april 2017 het ging echt nier meer. Er moest wat gebeuren! Voortdurend moe, verdrietig en niet lekker in mijn vel. Op advies een afspraak bij praktijk Edith Timmers gemaakt. Wat een opluchting een lieve, betrokken met veel kennis en ervaring vrouw naast me. Ze heeft geduldig naar mij verhaal geluisterd zonder te oordelen. Eigenlijk vond ik dat al fijn, een luisterend oor.

Edith heeft me de adviezen gegeven waardoor ik verder kon. Ze heeft me de handvatten gegeven om keuzes te maken, en hoe moeilijk het ook is, voor mezelf te kiezen. Dat lukt me meestal en ben aan het leren. Omdat Edith me heeft laten zien wat er niet lekker zat. Ben ik veel bewuster gaan leven. Ik denk nu aan het water wat ik moet drinken en kies meestal de dingen die me gelukkig maken. Dat lukt niet altijd, maar ben een doorzetter en leer nog elke dag.

Edith heel erg bedankt voor je professionele adviezen en luisterend oor. Graag kom ik langs als ik je nodig heb.

Vrouw, 52 jaar uit Schijndel

De workshop was heel informatief en afwisselend. De deelnemers hebben zich geen moment verveeld en al hun vragen over gezonde voeding en leefstijl heb je goed weten te beantwoorden. Ze hebben weer inspiratie gekregen om hun eigen weg te zoeken in het verbeteren van hun leefstijl. Dankjewel daarvoor!

Hartelijke groet,

WSD-groep Werkacademie

Professioneel, kundig, objectief, empathisch. Zo zou ik Edith willen typeren. Tijdens mijn sessies was er steeds ruim tijd om mijn verhaal te vertellen en werd ik voldoende geïnformeerd over de behandeling. Ik had altijd het goede gevoel dat ik gezien en gehoord werd. Dank je wel daarvoor.

Vrouw, 70 jaar uit Boxtel

De behandeling heeft me zeker goed gedaan. Nog bedankt voor je interesse en kundig advies.

Vrouw, 44 jaar uit Schijndel

Ik was even mijn balans kwijt, snel moe en weinig energie. Edith heeft mij de juiste voedingsadviezen gegeven en wat extra supplementen. Na een paar bezoekje ben ik weer helemaal in balans.

Vrouw, 42 jaar uit Boxtel

Ik heb al jaren last van mijn darmen met als gevolg klachten zoals vermoeidheid, opgezette buik, buikpijn en haaruitval. Nu ben ik altijd al erg sportief geweest en was ook al veel met voeding bezig dus wist ik hier het een en ander van. Toch kwam er maar geen vooruitgang in bij mijn klachten. Toen ben ik bij Edith terecht gekomen. Hier ben ik helemaal door gemeten door de bioresonantie en te weten gekomen dat het wel degelijk mijn darmen zijn die niet optimaal werken. Samen met Edith zijn we gaan kijken welke voeding en supplementen het beste voor mij werken. Nu we een klein half jaar verder zijn kan ik zeggen dat ik al veel fitter ben en geen last meer heb van buikpijn/opgezette buik! Edith neemt echt de tijd voor je en is echt een luisterend oor! Ik ben erg blij dat ik bij Edith ben gekomen en we gaan gewoon nog even door om nog fitter te worden!

Vrouw, 24 jaar uit Schijndel

Bijna 5 kilo afgevallen maar wat belangrijker is, ik voel me fit en lekker in mijn vel. Ik krijg van Edith voedingsadviezen (ik houd een voedingsdagboek bij wat een goede stok achter de deur is) en we bekijken mijn bewegingspatroon/sporten en bespreken mogelijke verbeteringen daarin. Het is een steuntje in de rug, geen grote veranderingen in eetpatroon maar wel resultaat. Nog een paar kilo te gaan. En nog een mooie “bijkomstigheid” ik heb minder last van opvliegers!

Vrouw, 50 jaar uit Schijndel

Ik werd doorgestuurd naar Edith, omdat zij met haar achtergrond veel kennis heeft van voeding bij jonge kinderen. Mijn baby heeft last van eczeem en ik wilde weten hoe ik hem het beste kon begeleiden bij de introductie van voeding.

Edith is geen zweverig type, maar een vrouw die afgaat op feiten en de uitkomsten van de tests. Het is voor mij als leek lastig te verklaren hoe de afname van de gegevens werkt, maar de uitkomsten waren verrassend genoeg wel kloppend. Ze kon precies omschrijven waar hij moeite mee had en hoe ik hem de rust kon geven om zijn eczeem te doen afnemen. Dit op zowel voedingsvlak als omgevingsfactoren.

Ik kreeg goede tips mee waarvan ik zelf ook al dacht dat ze zouden helpen, maar het was fijn om dit vanuit haar professionele zorg ook over te kunnen dragen aan mijn omgeving. Stekkers uit het stopcontact als het niet nodig was, elektrische apparatuur uit zijn kamer verwijderen, glutenvrij eten, zo min mogelijk gebruik van toevoegingen en meer adviezen kregen we mee naar huis. We zijn er een aantal keer geweest, en in die periode is zijn eczeem afgenomen. Tot op heden volgen we nog steeds haar advies op, wat voor mij ook een teken is dat de bezoeken, het wel waard zijn.

Als je meer wil weten over de waarde van je voeding bij een lichamelijke klacht en de onderliggende reden ervan, ga dan naar Edith. Zo doe je jezelf een plezier. Niet alleen nu, maar ook voor de toekomst!

Jongetje, 1 jaar uit Den Bosch


 • betrokken

 • steuntje in de rug

 • voedingsadvies

 • deskundigheid

 • voedingsdagboek

 • omgevingsfactoren

 • handvatten

 • advies

 • kennis

 • eetpatroon

 • fit

 • suppletie

 • doorzetter

 • luisterend oor

 • jonge kinderen

 • begeleiding