Bodyscan therapie

By 14 maart 2018 januari 24th, 2019 Behandelingen

Bodyscan therapie

Bodyscan therapie kan ingezet worden bij een uitgebreid aantal aandoeningen, en stelt ons in staat om jouw huidige lichamelijke situatie in beeld te brengen.

Deze therapie doet een beroep op het lichaamseigen vermogen tot herstel. Het is erop gericht het lichaam aan te zetten tot herstel. Door het opheffen van blokkades (oftewel de negatieve energie) zal het lichaam weer in staat zijn zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van organen te stimuleren, kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. Tijdens de therapie worden storende frequentiepatronen omgezet tot therapiefrequenties, die vervolgens via elektroden aan de patiënt worden toegediend.

Het apparaat scheidt gezonde en zieke trillingen. De gezonde trillingen worden elektronisch versterkt of verzwakt teruggegeven. De zieke trillingen worden, al dan niet versterkt, in spiegelbeeld aan de patiënt terug gegeven. Zo worden belastende frequentiepatronen gereduceerd en onderliggende oorzaken van ziektes uitgeschakeld. Belastende stoffen worden vrijgemaakt en uitgescheiden door de uitscheidingsorganen, met als gevolg dat de lichaamseigen regulatie wordt hersteld.

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de aard van de klacht, de leeftijd, het medicijngebruik, etc. De behandelingen zijn pijnloos en na iedere behandeling voelt u zich steeds iets beter.

QUEST4

Met de QUEST4, een geavanceerd meet- en behandelsysteem, worden deze frequenties gemeten en geanalyseerd. Zo ontstaat een beeld met betrekking tot de oorzaak van een eventuele onbalans in het lichaam. Een onbalans die kan liggen op fysiek, emotioneel en/of energetisch niveau en die de volgende klachten kan veroorzaken: vermoeidheid, hoofdpijn, migraine, gewrichtsklachten, darmklachten, eczeem, allergieën, concentratieproblemen, ontstekingen, etc. De QUEST4 meet vervolgens wat er aan individuele homeopathische verdunning en/of welke orthomoleculaire therapie nodig is, om de onbalans op te heffen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te herstellen. Zelfgenezend vermogen

Ons lichaam heeft namelijk een aangeboren vermogen om zichzelf te genezen. Een botbreuk heelt in principe ook vanzelf! Dit zelfgenezend vermogen kan ongunstig beïnvloed worden door lichamelijke en emotionele stress, slechte voeding, tekort aan vitaminen en mineralen, trauma’s, virussen, bacteriën, etc.