Skip to main content

Laserlicht therapie

By 14 maart 2018april 11th, 2024Behandelingen

Laserlicht therapie (fotonentherapie)

Vitaal en gezond door activatie van lichaamscellen.

Een behandeling met laserlicht therapie stimuleert de werking van het lichaam. Het effect blijkt uit de bijzonder goede behandelresultaten bij veel aandoeningen. Vaak merkt men na een behandeling al dat de gezondheid verbetert.  Ook bij klachten die met andere therapieën moeilijk te behandelen zijn, wordt met laserlicht therapie goede resultaten bereikt.

Fotonentherapie stimuleert de normale functies van alle soorten cellen, weefsels en organen. Hierdoor bevordert deze therapie het herstel van aandoeningen van alle orgaanstelsels: het zenuwstelsel, hormoonstelsels, immuunsysteem, spier- en botstelsel, ademhalingsstelsel, circulatiestelsel, spijsverteringsstelsel, urinewegstelsel en de huid. Fotonentherapie leidt tot goede behandelresultaten bij aandoeningen zoals chronische vermoeidheid, pijnklachten, onverklaarbare lichamelijke klachten, infectieziekten, blessures, wonden en herstel na ziekte, operatie of ongeval.  De effecten van de behandeling zijn o.a.de stofwisseling verbetert, het zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd, de immuunreacties nemen toe. De fysieke en mentale conditie verbetert.

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de aard van de klacht, de leeftijd, het medicijngebruik, etc. De behandelingen zijn pijnloos en na iedere behandeling voelt u zich steeds iets beter.

Hyper Photon 3D

De hyper Photon 3D is als medisch apparaat gecertificeerd met de CE- markering conform de EG-richtlijnen.

patientenfolder